Computer reparatie

computer reparatie 
HilFix Repaircenter Hilversum (Kerkelanden)

Voor reparaties van een moederboard, accu, beeldscherm tot SSD-upgrades alles is mogelijk

LAPTOP REPARATIES

Na verloop van tijd kan je laptop met hardeschijf langzaam worden of compleet stoppen met functioneren. De hardeschijf is de plek waar alle data, zoals documenten, foto’s en e-mail, wordt opgeslagen op de laptop.

Dit zijn veelal de langzaamste onderdelen van een laptop. Door de hardeschijf te vervangen met een Solid State Drive, ook wel bekend als ‘SSD”, wordt je laptop tot wel 10x zo snel.

HilFix voert deze SSD-upgrades vakkundig en snel uit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw laptop te bespreken.

MACBOOK REPARATIE INFO

PC LAPTOP REPARATIE INFO

MAC & PC COMPUTERS REPARATIES

SSD upgrade.
Na verloop van tijd kan je PC met hardeschijf langzaam worden of compleet stoppen met functioneren. De hardeschijf is de plek waar alle data, zoals documenten, foto’s en e-mail, wordt opgeslagen op de PC.

Dit zijn veelal de langzaamste onderdelen van een laptop. Door de hardeschijf te vervangen met een Solid State Drive, ook wel bekend als ‘SSD”, wordt je PC tot wel 10x zo snel.

ComputerCare voert deze SSD-upgrades vakkundig en snel uit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw PC te bespreken.

iMAC REPARATIE INFO

PC REPARATIE INFO

MAc & PC Computer reparaties

Moederboard reparaties

Kapittelweg 322 A, 1216 JP Hilversum (Kerkelanden)  |  T 035 203 1578   info@hilfix.nl
Openingstijden: ma-vr 10:00-17:30 uur  |  zaterdag 10:00-16:00 uur

© 2019 HilFix Repaircenter  -  Design/CMS: Scriptus Design